Ország város Online 1.13 APK (MODs, Unlimited Money) Hack Download for android

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Orszg vros Online 1.13 APK MODs Unlimited Money Hack Download for android

Ország város Online Download .APK Hacked/MODs for Android

All Apps Download For Android (MODs, Unlimited Money) Hack Apk of Ország város Online file
Playstore id = hu.orszagvaros.jatek

Ország város Online Information

Version1.13
Developed byCamel Games, Inc
Size46MB
uploaded byhttps://2filehippo.com
Updated2020-02-20
Required APPAndroid 5.1+
Totall Download10,000+

What Is New

Bugs Fixed.
Modded new feature.

DOWNLOAD

Total votes:

Ország város Online 1.13 APK (MODs, Unlimited Money) Hack Download for android Ez a régi ország-város játék online változata, egy kis csavarral! Itt akkor is játszhatsz barátaiddal élőben, ha csak virtuálisan vagytok együtt!

Ha szeretsz élőben játszani és összemérni tudásod másokkal vagy idegen nyelvű szókincsedet gyakorolni, akkor ez a te játékod! A játék a magyar, német angol (USA) nyelvterületen ismert ország-város játék modernizált változata, melyet szobánként minimum kettő, maximum öt játékos tud egyszerre játszani.
Hívd meg barátaid! Ha nincs Androidos telefonjuk, IPhone-on, laptopon, asztali gépen, tudnak veled böngészőből játszani! https://orszagvaros.hu

Csak egymás ellen tudtok játszani, mint a való életben! Nincs gép elleni játék! A pontozás, a válaszok elfogadása a ti feladatotok! Minden szobát egy játékmester irányít (aki nyitja a szobát)

Ez egy közösség építő játék, mely akkor érdekes igazán, ha valóban csapatként működnek együtt a játékban! Ha igazán jól akarod érezni magad hívd meg barátaidat is, és játszatok együtt, mint régen, függetlenül attól, hogy ki hol tartózkodik éppen!
This is an online version of the old country-city game with a little twist! Here you can play live with your friends if you are only virtual!

If you like playing live and comparing your knowledge with other people or practicing your foreign language vocabulary then this is your game! The game is a modernized version of the country-city game known in the Hungarian, German English (USA) language, which can be played by at least two players per room and up to five players at a time.
Invite your friends! If you do not have an Android phone, on IPhone, laptop, desktop, they can play with you from a browser! https://orszagvaros.hu

You can only play against each other like in real life! No machine against the game! Scoring, accepting answers is your job! All rooms are controlled by a game master (who opens the room)

This is a community building game that is really interesting if you really work together as a team! If you really want to make yourself feel good, invite your friends and play together as before, no matter where you are!
Megújult a felület! Ti kértétek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *